Vinterferie

Vinterferie uge 7.

Lisbeth og Kaj Rasmussen havde endnu engang lavet træf i uge 7.

Hvad der herunder er beskrevet kan ikke forventes at være i kronologisk orden

På træffet var der som sædvanlig indlagt ludo turnering, en turnering der på den ene bræt trak kampen ud til sidst på eftermiddagen, der blev grinet og hygget ved alle 3 borde.

Der var som sædvanlig også lagt en dag til fælles frokost med dele retter, hvor var det hyggeligt.

2 dage var vi ude og køre tur, den ene dag kørte vi til Dyrehøj vingård hvor der var rundvisning og hvor vi fik fortalt historien om vingårdens tilblivelse samt udviklingen fra hobby drift til fuldtids drift.

Efter vingårdsbesøget gik turen lidt rundt i området før vi kørte hjem til Skamstrup.

Der var også i år kursus i hjertestarter, det er en god ide at dette antages således at vi ikke glemmer vigtigheden i brugen af denne.

Kaj havde som sædvanlig været ude og lave lidt baggrunds tjek af historierne for området, vi kunne godt mærke at Kaj havde chauffør på, det var desværre en tåget tur, alt det spændende der blev fortalt var desværre ikke til at se, men tilgengæld kunne vi så få lavet vores egne billede ud fra historierne.

Der var på turen nye medlemmer med og jeg håber da at vi får dem at se igen.

Tilsidst – Lisbeth og Kaj da i nu har lavet vintertræffet mere end 3 gange er det en tradition hvorfor jeg regner med at i laver en tilsvarende i 2024 – mange tak for arrangementet.

Flemming Bøgvad

 

 

Flere gallerier