Påske

Corona og Påske!

Hvordan harmonerer camping i påsken med corona reglerne og forsamlingsforbuddet.

I min termologi og som medlem af en forening hvor reglerne giver mulighed for at mødes udendørs med op til 50 personer egenligt udmærket, og specielt da vi efter en del overvejelser blev enige om at vi netop nok engang valgte at køre til DCK`s plads i Skamstrup.

Da vejr udsigten i påsken tydede på godt vejr i hvert fald de første par dage valgte vi at køre derop allerede om tirsdagen hvilket viste sig at være en god disposition, tirsdag. onsdag  havde vi højt flot solskin hvor det var muligt at sidde ude sammen de øvrige som kom til pladsen både til frokost, eftermiddagskaffe og aftensmad, rigtigt hyggeligt.

 

Når jeg er på Skamstrup, plejer at gå en tur op til Skamstrup Mølle, men ikke denne gang, her valgte jeg i stedet at gå lidt rundt på de små veje for at nyde forårets komme, se hvordan markederne så småt grønnes, hele det Vestsjællandske land er et smukt og bakket område med flere større godser, vi valgte da vi alligevel skulle ud og køre en tur at lægge denne forbi godset Torbenfeldt som er en rigtig Morten Kock idyl.

At vejret så de sidste dage i påsken så viste sig som april vejr nu engang kan vise som april nu kan med blæst regn sne gjorde at vi vendte næsen hjemad mod Ørslev allerede om søndagen det var vi glade for. med det blæse vejr det blev.

Vi havde fornøjelsen at møde ”gamle” bekendte som er nye medlemmer af DCK, de blev i sin tid meldt ind i DCK med et gratis medlemskab for resten af året samt 2 gratis overnatninger som de nu gjorde brug af, da de skulle afregne for påsken valgte de at investere i rabatkuponer så vi kommer til at se dem igen.

Og til sidst et lille hjertesuk,  hvis vi skal have vores hjemmeside og Apendix til at være et levende blad og hjemmeside så er det op til os som medlemmer at hjælpe redaktør og webmaster med stof, som det er i dag er det næsten kun de ansvarshavende redaktører (læs kredsformændene) som kommer med stof.

Flemming Bøgvad

Medlem 4787

Flere gallerier