Sommersang

Sommersang

Sommersang på plænen blev denne gang afviklet i uge 32, for arrangementet stod Dorthe Wehrs Andersen, Ole Andersen, Ida Christiansen og Flemming Christiansen.

De 4 arrangører havde outsourcet nogle af opgaverne til Linda Knop som samtidig hjalp til hvor det var nødvendigt.

Weekenden inden Sommersang på plænen havde gode medlemmer givet en hånd med at rejse festivalteltet hvilket var til stor glæde for alle deltagerne da lørdagen under en del af arrangement viste sig fra sin strålende side.

Ideen med pølse og burger vogn viste sig at være en god måde at bespise så mange personer på, der var ikke ret mange som blev ret meget våde.

Sommersang er også fællessang og fælles sunget blev der, flere af deltagerne gig mere eller mindre frivilligt til mikrofonerne for at vise deres store skjulte sangtalenter.

Efter standerstrygningen skulle teltet tages ned, hvor mange ville nu være istand til og hjælpe til, her skal det slås fast at der var hjælpere nok og i løbet af ingentid var teltet pillet ned pakket tørt sammen og lagt i containeren, godt gået, stor tak til alle jer der hjalp med teltet både til opsætning samt nedtagningen.

Til sidst i dette lille korte skriv skal lyde en stor tak til 5 arrangører for det store arbejde de havde lagt i sommersang på plænen og så på så kort en tid de havde til at stable det på benene.

Jeg har sagt det før og gentager det gerne kun med aktive medlemmer kan vi få en aktiv forening.

Hilsen

Flemming Bøgvad

Flere gallerier