St.Bededag

Corona contra Camping!

Det har været det store spørgsmål blandt mange af os campister, vil vi kunne overholde kravet fra myndighederne på 2 meter.

På turen vi var på her i forbindelse med Store Bededagen til Skamstrup må jeg konstaterer at det kan man, selv det at lave langbord er muligt med 2 meter afstand, langbordet bliver bare noget længere end normalt.

Vi var 29 enheder på pladsen og der iblandt var der nye medlemmer.

På Skamstrup er vi DCK-er så så heldige at medlemmerne sammen sørger for at hygiejnen bliver holdt som den skal, da der skal gøres rent mindst 2 gange dagligt kunne man godt forfalde til at tro at det ville være de samme personer som hængte på opgaven, men nej når man ser på rengøringsskemaet kan man se at alle aktivt yder en indsats, og alle spritter af når de skal ind i baderum og på toilettet samtidig er begge steder stillet spray frem med desinfektionsvæske.

Nu håber jeg bare på at vi snart kan få lov til at bruge selve klubhuset og verandaen det er lidt savnet, og med noget held bliver der formodentlig snart åbnet et baderum og et toilet mere, men selv med de 29 enheder der var på pladsen fungere det fornuftigt med de nuværende åbnede faciliteter.

Kan man så mødes i øvrigt rundt på pladsen med øvrige campister, ja det kan man og det gjorde man, generelt sørgede de enkelte for at holde den afstand som man skal, der blev vist udpræget hensyn til campister som tilhører den udsatte gruppe som er i det myndighederne kalder risikozonen.

På Skamstrup man så heldigt at der i området er gode muligheder for ture rundt i den skønne natur på gåben, vi DCK-er har Peder Roed som gerne stiller sig til rådighed for vandreture ud i den skønne natur, Peder går gerne ture af en længde på 6 – 10 km, og Peder har utrolig godt kendskab til dyre- og fuglelivet i det Vestsjællandske, samtidig ved han også en masse om de steder man kan komme forbi på disse vandringer, så er der Mette Mølgaard som også gerne tager medlemmer samt andre campister der er på Skamstrup med ud på vandreturer men af kortere ture end dem Peder går, Mette`s ture er typisk på strækninger op til 6 km, men det er stadig ud i den flotte natur som findes i området.

Mens jeg sidder og skriver dette er der så blevet indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i DCK Kreds Øst med det formål at få valgt en ny kasserer i stedet for Hanne Leth som af forskellige årsager ønsker sig fritaget for opgaven. Generalforsamlingen vil blive historisk for DCK da den enten alt afhængig om hvordan myndighederne lukker op antallet af hvor mange vi må mødes, så enten bliver det en generalforsamling på plænen sammen med afstand, nu med 1 m meter imellem, eller som det ser ud som en form for drive in generalforsamling hvor vi skal blive inde eller ved campingvognene eller i vores biler såfremt man ”bare” kommer til generalforsamlingen.

Hilsen Flemming Bøgvad

Medlem 4787

Flere gallerier