Nyhedsbrev Juni 2024

Formanden har ordet juni 2024!

Sommeren burde være over os, maj måned har i hvert fald budt på masser af sol, vi/i har været af sted til Kr. himmelfarts/Fugleskydningsstævne på Langeland, et stævne som vi nu allerede ved vil blive gentaget til næste år, og foran står udlandsstævne til Siljansøen i Sverige, Hjertestarterkursus, modeshow og sommerfest, vi skal også i Swanernes hjulspor til Malergården, alle 3 stævner har Skamstrup Campingplads som base, der er planlagt banko stævne hos Bije, Manøvrestævne og hobby/kreastævne i november, og om alt går vel en tur på virksomhedsbesøg på Stevns, læs mere på hjemmesiden.

Apropos hjemmesiden, vi mangler stadig, at nogle af medlemmerne logger sig ind på deres profil og retter dataene i denne, vi mangler blandt andet telefonnumre på flere af jer, også enkelte fra bestyrelsen mangler, at indtaste data, det er for os vigtigt, at i indtaster så mange data om hver enkelt som muligt, samtidig kan vi konstaterer at enkelte af de oplysninger, der findes på enkelte medlemmer allerede ved oprettelsen er fejlbehæftet, hvilket er ærgerligt, ikke kun for os, men også for jer, hvis vi skulle have brug for at kontakte jer, jeres oplysninger har kun bestyrelsen og webmaster adgang til at se.

Vi får i nær fremtid nyt skilt op på Infohuset, med de sidste retningslinjer/ordensregler, i bedes læse disse, hvis vi hver især efterlever reglerne burde der ikke være tvivl, om hvordan vi skal gebærde os på Skamstrup.

Der har desværre været en situation på Skamstrup Camping Plads, hvor 2 medlemmer har været temmelig højrøstet, dette medførte at et par campister som besøgte pladsen, trods det at de syntes vi har en dejlig lille plads, nu har valgt IKKE at melde sig ind hos Dansk Camping Klub, de ønsker ikke at være medlemmer i en klub, hvor man råber efter hinanden, de pågældende medlemmer har fået en advarsel.

Vi har haft nogle gæster på pladsen som ikke ved, hvordan man opfører sig på en dansk campingplads, dem har Skamstrupformanden taget en snak med så dette burde være løst, så er der nok nogle som tænker, hvad gør bestyrelsen, hvis ikke de vil efterleve de retningslinjer, der er for god opførsel på Skamstrup, svaret er simpelthen de bliver bortvist i kortere eller længere perioder.

Skamstrup udvalget og bestyrelsen har besluttet, at den nuværende legeplads ikke er sikker at bruge, og den lever ikke op til det loven foreskriver angående sikkerhed, derfor vil den blive delvis nedtaget, indtil vi kan ”købe” en anden, bestyrelsen har besluttet, at tage kontakt til et eksternt firma som vil påtage sig, at søge bl.a. Isabella Fonden og andre fonde om helt eller delvis tilskud til etablering af en ny legeplads, vi finder, der skal være noget for campister med børn/børnebørn.

Bestyrelsen har besluttet at indføre betaling på udstedelse af nyt medlemskort, såfremt medlemmerne selv er årsag til, at medlemskortet ikke kommer frem, fordi medlemmet ikke selv har sørget for at have opdateret sin adresse eller mailadresse i medlems systemet, dette kan gøres enten ved at man selv logger sig ind i sin profil, eller man sender en mail til sekretariatet@dckoest.dk, årsagen er at det koster os at udstede et nyt kort, samt at portoen er steget, hvilket vi alle er bekendt med.

Pris for udstedelse af nyt kort 75kr.

Mere hjemmeside, hvorfor bruge hjemmesiden til at dele oplevelserne, vi har samme, eller hver for sig fremfor Facebook. Facebook er et hurtigt medie som henvender sig til en lille lukket gruppe campister, nemlig os selv, er det nok? Sender vi billeder med tekst om camping oplevelser til webmaster, vil der være andre end os selv, som kan blive inspireret, hvilket igen kan betyde, at udefra kommende kunne finde på at melde sig ind i Dansk Camping Klub.

Et lille hjertesuk:

Rengøring af baderum og toiletter, gør vi det godt nok efter brug? Ikke alle efterlader det i den stand, som vi kunne ønske. Husk, der er ikke ansat personale til fast rengøring, Annelise og Ove kommer med jævne mellemrum på Skamstrup Camping og går baderum og toiletter efter, men de får ingen løn, som med alle andre er det frivilligt arbejde.

Her er et lille regnestykke, 3 timers rengøring à 300 kr. i timen om ugen koster 900kr, med 52 uger om året bliver det en årlig udgift på 1200 * 52 = 46.800kr, det beløb kan kun skaffes hjem, ved enten at lægge det på kontingentet, det svare til at kontingentet skulle stige med ca. 312kr. eller overnatningsprisen, kan vi ikke være enige om, at det ikke kan hænge sammen, 3 timers rengøring om ugen ikke vil være nok

Så derfor kære medlemmer sving børsten, hvis der trænger til det, snup kosten eller hvad der lige nu skulle være behov, hvilket der dog heldigvis stadig er en del der gør, tak til de medlemmer som gør noget ekstra til glæde for alle os andre.

Hver for sig kan vi ingenting men sammen kan vi det hele, det er kun hvis vi alle løfter i flok at det kan hænge sammen.

Bestyrelsen har en efterlysning, vi mangler medlemmer, som gene vil være med til at udarbejde pjecer, agitation materialer og lignende, der kan bruges til at fortælle hvem vi er, og hvad det er vi kan, hold dig ikke tilbage, dine gode ideer er måske lige det vi skal bruge.

Vi mangler altid deltagere til, at repræsenterer klubben, når der er åbent hus-dage ved forskellige forhandlere, har du/i ikke prøvet det før, skal bestyrelsen nok finde et par garvede medlemmer, som kan assistere jer, vi ser gerne at de er medlemmer fra Jylland og Fyn gerne vil deltage i deres områder.

I kan nu finde os på WWW.D-C-K.dk, prøv det, men den gamle WWW.dckoest.dk virker stadig.

Jeg holder ferie fra den 6. juni til den 25. juni, så man kan ikke forvente, at jeg læser mails.

Med ønsket om en god sommer

Flemming Bøgvad
Formand
Dansk Camping Klub

Vil du dele denne nyhed?

Del på Facebook
Del på Linkedin

Flere nyheder