Ø i Danmark

Ved du hvor mange øer der i Danmark, har du overvejet at besøge dem alle, er der en ø i dit nærområde du ikke kendte?

Jeg ved det ikke, men jeg ved hvem der har styr på det!

Kristina Møller fra stenbroen har været en tur rundt til dem ”alle”, Kristina selv skriver:

I sommeren 2020 blev vi som de fleste andre i Danmark (pga. Covid-19). I første omgang troede jeg at det ville blive lidt kedeligt ifht. den ellers planlagte italienstur. Men da det blev meldt ud omkring gratis færgeture gik jeg for alvor i gang med at planlægge ferien. 

Jeg er ikke det store rejse planlægnings menneske til detaljer, men jeg opdagede I min nysgerrighed omkring de danske øer, at der manglede et sted på nettet, hvor tingene var samlet. For at finde ud af om der var legepladser, shelter, cykelleje mm. skulle der mange klik til for at finde, hvis jeg overhoved fandt ud af det. Det er meningen at denne side skal komme godt rundt om, hvad du kan finde ude på øerne i Danmark. 

Klik på linket og bliv inspireret:

Om Rundt i Danmark

Hilsen

Flemming Bøgvad

Formand Dansk Camping Klub

Vil du dele denne nyhed?

Del på Facebook
Del på Linkedin

Flere nyheder